Вартість харчування
відповідно до рішення виконавчого комітету Драбове - Барятинської сільської ради вартість харчодня становить: 10 гривень - батьківська плата та 17 гривень доплата з бюджету.
ПОГОДЖЕНО
Начальник відділу Державного нагляду з дотримання
санітарного законодавства Драбівського управління Головного управління Держпродспоживслужби в
Черкаській області
В.В. Охрімчук
Перспективне меню
для дітей ЗДО «Казка», садка С.Русової с. Драбове - Барятинського на осінній період 2018 року
I тиждень
II тиждень
Понеділок
Сніданок:
1. Каша молочна манна (200/250г)
2. Булка з маслом (30 /5 40/6г)
3. Сир твердий (3/5г)
4. Чай (150/200г)
Обід:
1. Суп з макаронами(150/200г)
2. Каша гречана (100/120г)
3.М*ясна котлета(60/70)
4. Салат (свіжі, варені овочі) (50г)
5. Хліб (20/40г)
6. Компот (100/150г)
Вечеря:
- Картопляне пюре (80/100г)
- Жарена риба (50/75)
- Овочі свіжі(варені) (50/50)
- Булка(30/40)
- Печиво (10/15)
- Фруктовий кисіль(150/200)
Сніданок:
1. Молочна вермішель (200/250г)
2. Булка з маслом та твердим сиром (30/5/3, 40/6/5)
3. Чай (150/200г)
Обід:
1. Суп з фрикадельками (150/200г)
2. Голубці (120/150г)
3. Хліб (20/40г)
4. Компот (100/150г)
Вечеря:
- Картопляне пюре (80/100г)
- Жарена риба (50/75г)
3. Овочі свіжі(варені) (50/50г)
4. Фруктовий кисіль (150/200г)
5. Булка (30/40г)
6.Печиво(10/15г)
Вівторок
Сніданок:
1. Молочна рисова каша (200/250г)
2. Булка з маслом і твердим сиром (30/5/3г)/ (40/6/5г)
3. Чай (150/200г)
Обід:
1. Капусняк український (150/200г)
2. Відварна вермішель (100/120г)
3. М*ясна тефтеля (60/70г)
3. Салат з свіжих (варених) овочів (50/50г)
4. Хліб (20/40г )
5. Компот (100/150г)
Вечеря:
1. Варене яйце (50/50г).
2. Жарена риба (50/75г)
3.Овочі(свіжі, варені) (50/50)
3. Булка (30/40г)
4. Фруктовий кисіль (150/200г)
5. Печиво (10/15)
Сніданок:
1. Каша рисова молочна (200/250г)
2. Булка з маслом і твердим сиром (30/5/3, 40/6/5г)
3. Чай (150/200г)
Обід:
1. Борщ (150/200г)
2. Каша гречана (100/120г).
3.М*ясна котлета (60/70г)
4. Овочі свіжі (варені) (50/50г)
5. Хліб (20/40г)
6. Компот (100/150г)
Вечеря:
1. Оладки, млинчики (100/120г)
2. Повидло (10/15г)
3. Фруктовий сік (100/150г)
Середа
Сніданок:
1. Молочна манна каша (200/250г)
2. Булка з маслом (30/5, 40/6)
3. Чай (150/200г)
4.Сир твердий (3/5г)
Обід:
1. Суп гороховий (150/200г)
2. Печеня по домашньому (120/150г)
3. Салат з свіжих (варених) овочів (50/50г)
4. Хліб (20/40г)
5. Компот (100/150г)
Вечеря:
1. Сирники з сметанним соусом (120/10 , 150/20г)
2. Кава злакова (150/200г)
Сніданок:
1. Молочна манна каша (150/200г)
2. Булка з маслом і твердим сиром (30/5/3г)/ (40/6/5г)
3. Чай (150/200г)
Обід:
1. Суп гороховий (150/200г)
2. Печеня по домашньому (120/150г)
3. Салат з вареного яйця (35/35г)
4. Хліб (20/40г)
5. Компот (100/150г)
Вечеря:
1.Сирна запіканка з сметанним соусом (120/15 , 150/20г)
2. Кава злакова з молоком (150/200г)
Четвер
Сніданок:
- Каша гречана молочна (200/250г)
- Сир твердий (3/5г)
3. Булка з маслом (30/5, 40/6)
4. Чай (150/200г).
Обід:
1. Борщ (150/200г)
2. Каша пшенична (100/120г)
3.Тушковане м'ясо з цибулею(30/40г)
4. Салат з свіжих(варених) овочів (50/50г)
5. Хліб (20/40г)
6. Компот (100/150)
Вечеря:
1. Ліниві вареники із сметанним соусом (120/150г, 15/20г)
3. Какао (150/200г)
Сніданок:
1. Молочна гречана каша (150/200г)
2. Булка з маслом і твердим сиром (30/5/3г)/(40/6/5г)
3. Чай (150/200г)
Обід:
1. Капусняк (150/200г)
2. Плов (120/150г)
3. Салат з свіжих(варених) овочів(50/50г)
4. Хліб (20/40г)
5. Компот (100/150г)
Вечеря:
1. Ліниві вареники із сметанним соусом (120/150г, 15/20г)
2. Какао (150/200г)
3. Печиво (10/15)
П'ятниця
Сніданок:
1. Вермішель молочна (200/250г)
2. Булка з маслом (30/5, 40/6г)
3. Чай (150/200г)
4.Сир твердий (3/5г)
Обід:
1. Суп з фрикадельками (150/200г)
2. Картопляне пюре (80/100г)
3.Жарена риба (50/75г)
4. Салат з свіжих(варених) овочів (50/50г).
4. Хліб (20/40г)
5. Компот (100/150г)
Вечеря:
- Омлет (60/60г)
- М*ясна тефтеля (60/70г)
- Венігрет (50/50г)
- Булка (30/40г)
- Печиво (10/15г)
- Фруктовий кисіль (150/200г)
Сніданок:
1. Каша манна молочна (200/250г)
2. Булка з маслом та твердим сиром (30/5/3,40/6/5)
3. Чай (150/200г)
Обід:
1. Суп гречаний (150/200г)
2. Жарена риба (50/75г)
3. Відварна вермішель (100/120г)
4. Салат з свіжих(варених)овочів (50/50г)
5. Хліб (20/40г)
6. Компот (100/150г)
Вечеря:
- Картопляні зрази (120/150г)
- Свіжі (варені) овочі (50/50г)
3. Печиво (10/15г)
4. Булка (30/40г)
5.Фруктовий кисіль (150/200г)
Старша медична сестра ___________________А.В.КУЧЕРЕНКО
ЗАТВЕРДЖЕНО
Директор
закладу дошкільної освіти «Казка»,
садка С.Русової
А.О.НЕКОЗ