Вартість харчування

відповідно до рішення виконавчого комітету Драбове - Барятинської сільської ради вартість харчодня становить:  10 гривень - батьківська плата та 17 гривень доплата з бюджету.

ПОГОДЖЕНО

Начальник відділу Державного нагляду з дотримання

санітарного законодавства Драбівського управління Головного управління Держпродспоживслужби в

Черкаській області

В.В. Охрімчук


Перспективне меню

для дітей ЗДО «Казка», садка С.Русової с. Драбове - Барятинського на осінній період 2018 року

I тиждень

II тиждень

Понеділок

Сніданок:

1. Каша молочна манна (200/250г)

2. Булка з маслом (30 /5 40/6г)

3. Сир твердий (3/5г)

4. Чай (150/200г)

Обід:

1. Суп з макаронами(150/200г)

2. Каша гречана (100/120г)

3.М*ясна котлета(60/70)

4. Салат (свіжі, варені овочі) (50г)

5. Хліб (20/40г)

6. Компот (100/150г)

Вечеря:

  • Картопляне пюре (80/100г)
  • Жарена риба (50/75)
  • Овочі свіжі(варені) (50/50)
  • Булка(30/40)
  • Печиво (10/15)
  • Фруктовий кисіль(150/200)

Сніданок:

1. Молочна вермішель (200/250г)

2. Булка з маслом та твердим сиром (30/5/3, 40/6/5)

3. Чай (150/200г)

Обід:

1. Суп з фрикадельками (150/200г)

2. Голубці (120/150г)

3. Хліб (20/40г)

4. Компот (100/150г)

Вечеря:

  • Картопляне пюре (80/100г)
  • Жарена риба (50/75г)

3. Овочі свіжі(варені) (50/50г)

4. Фруктовий кисіль (150/200г)

5. Булка (30/40г)

6.Печиво(10/15г)

Вівторок

Сніданок:

1. Молочна рисова каша (200/250г)

2. Булка з маслом і твердим сиром (30/5/3г)/ (40/6/5г)

3. Чай (150/200г)

Обід:

1. Капусняк український (150/200г)

2. Відварна вермішель (100/120г)

3. М*ясна тефтеля (60/70г)

3. Салат з свіжих (варених) овочів (50/50г)

4. Хліб (20/40г )

5. Компот (100/150г)

Вечеря:

1. Варене яйце (50/50г).

2. Жарена риба (50/75г)

3.Овочі(свіжі, варені) (50/50)

3. Булка (30/40г)

4. Фруктовий кисіль (150/200г)

5. Печиво (10/15)

Сніданок:

1. Каша рисова молочна (200/250г)

2. Булка з маслом і твердим сиром (30/5/3, 40/6/5г)

3. Чай (150/200г)

Обід:

1. Борщ (150/200г)

2. Каша гречана (100/120г).

3.М*ясна котлета (60/70г)

4. Овочі свіжі (варені) (50/50г)

5. Хліб (20/40г)

6. Компот (100/150г)

Вечеря:

1. Оладки, млинчики (100/120г)

2. Повидло (10/15г)

3. Фруктовий сік (100/150г)

Середа

Сніданок:

1. Молочна манна каша (200/250г)

2. Булка з маслом (30/5, 40/6)

3. Чай (150/200г)

4.Сир твердий (3/5г)

Обід:

1. Суп гороховий (150/200г)

2. Печеня по домашньому (120/150г)

3. Салат з свіжих (варених) овочів (50/50г)

4. Хліб (20/40г)

5. Компот (100/150г)

Вечеря:

1. Сирники з сметанним соусом (120/10 , 150/20г)

2. Кава злакова (150/200г)

Сніданок:

1. Молочна манна каша (150/200г)

2. Булка з маслом і твердим сиром (30/5/3г)/ (40/6/5г)

3. Чай (150/200г)

Обід:

1. Суп гороховий (150/200г)

2. Печеня по домашньому (120/150г)

3. Салат з вареного яйця (35/35г)

4. Хліб (20/40г)

5. Компот (100/150г)

Вечеря:

1.Сирна запіканка з сметанним соусом (120/15 , 150/20г)

2. Кава злакова з молоком (150/200г)

Четвер

Сніданок:

  1. Каша гречана молочна (200/250г)
  2. Сир твердий (3/5г)

3. Булка з маслом (30/5, 40/6)

4. Чай (150/200г).

Обід:

1. Борщ (150/200г)

2. Каша пшенична (100/120г)

3.Тушковане м'ясо з цибулею(30/40г)

4. Салат з свіжих(варених) овочів (50/50г)

5. Хліб (20/40г)

6. Компот (100/150)

Вечеря:

1. Ліниві вареники із сметанним соусом (120/150г, 15/20г)

3. Какао (150/200г)

Сніданок:

1. Молочна гречана каша (150/200г)

2. Булка з маслом і твердим сиром (30/5/3г)/(40/6/5г)

3. Чай (150/200г)

Обід:

1. Капусняк (150/200г)

2. Плов (120/150г)

3. Салат з свіжих(варених) овочів(50/50г)

4. Хліб (20/40г)

5. Компот (100/150г)

Вечеря:

1. Ліниві вареники із сметанним соусом (120/150г, 15/20г)

2. Какао (150/200г)

3. Печиво (10/15)

П'ятниця

Сніданок:

1. Вермішель молочна (200/250г)

2. Булка з маслом (30/5, 40/6г)

3. Чай (150/200г)

4.Сир твердий (3/5г)

Обід:

1. Суп з фрикадельками (150/200г)

2. Картопляне пюре (80/100г)

3.Жарена риба (50/75г)

4. Салат з свіжих(варених) овочів (50/50г).

4. Хліб (20/40г)

5. Компот (100/150г)

Вечеря:

  • Омлет (60/60г)
  • М*ясна тефтеля (60/70г)
  • Венігрет (50/50г)
  • Булка (30/40г)
  • Печиво (10/15г)
  • Фруктовий кисіль (150/200г)

Сніданок:

1. Каша манна молочна (200/250г)

2. Булка з маслом та твердим сиром (30/5/3,40/6/5)

3. Чай (150/200г)

Обід:

1. Суп гречаний (150/200г)

2. Жарена риба (50/75г)

3. Відварна вермішель (100/120г)

4. Салат з свіжих(варених)овочів (50/50г)

5. Хліб (20/40г)

6. Компот (100/150г)

Вечеря:

  1. Картопляні зрази (120/150г)
  2. Свіжі (варені) овочі (50/50г)

3. Печиво (10/15г)

4. Булка (30/40г)

5.Фруктовий кисіль (150/200г)

Старша медична сестра ___________________А.В.КУЧЕРЕНКО

ЗАТВЕРДЖЕНО

Директор

закладу дошкільної освіти «Казка»,

садка С.Русової

А.О.НЕКОЗ

Створено за допомогою Webnode
Створіть власний вебсайт безкоштовно! Цей сайт створено з допомогою Webnode. Створіть свій власний сайт безкоштовно вже сьогодні! Розпочати